Riktigt äkta trovärdiga toner…tror jag!

Som en skänk från ovan så kom detta skivtips till mig från from vän på fastlandet, tack Johan På Snippen!

Nu känner jag att jag lika trovärdigt som The Faith Tones måste dela med mig av tonerna – speciellt så här efter påsken nu när både lidande och uppståndelsen har övergått till vanlig vardag – men tron fortsätter förstås trovärdigt och fint såväl högt som lågt.

Men lugn och fin... hur är det med sanningshalten efter ha fått sett denna kvicka ”dokumentär” på tuben!?

FY!  AJABAJA!  USCH… att försöka lura oss så där för tjejerna fanns och sjöng faktiskt in en LP på riktigt 1964, syns kanske på den fluffiga hårt sprayade hårstilen samt himmelskt blå mysdressarna.

Faith tones

 

Glada

 

  • Marilyn Seidler 
  • Becky Seidler 
  • Rosalie Wolff 

The Faith Tones  ‎– ”Jesus Use Me”

Angelus Records ‎– WR 4802  LP 1964

Om du skulle råka ha detta original hemma i din religiösa vinylsamling så sjung ”Halleluja” då har du råd att lägga lite extra i kollekten nästa gång du låter Jesus använda dig!

Men just nu ute på nätet, på sociala media, i kyrkorum, i andra skumma rum, fortsätter diskussionen om detta är bluff eller inte – Glada Gotland kommer dock för att skingra alla moln ända upp till Pärleporten fråga Herren Jesus själv:

Har du använt dessa tre trevliga unga damer för din tro eller icke!?

Fast vi nöjer också oss med ett lokalt svar av lämplig budbärare – nu gäller det att ta sig i den stärkta kragen med sanningen så livet kan bli trevligt för de riktigt fult ifrågasatta tjejerna igen. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *