Skivorna som berör Sarah

Glada

Välkommen till Skivavdelningen…en person väljer ut tre album samt en favoritlåt av en och samma artist/grupp som presenteras på måndagar samt torsdagar under november – december:

-”Jag heter Sarah är 24 år och bor i Västerås sedan 5 år tillbaka. Det bästa jag vet är att vara i stallet och rida. Jag har nyligen hittat ett nytt intresse, nämligen löpning, som jag tycker är roligt.

Musik är något som har stort utrymme i mitt liv och jag lyssnar på musik vid alla tänkbara tillfällen. Något som jag tycker mycket om är att sätta på hög musik hemma och verkligen bara lyssna på texterna och låtarna. Ett tillfälle då jag inte klarar mig utan musik är när jag är ute och springer. Det ger mig en sådan energi med bra musik under löpturen!”

Sarah väljer:

 

winnerbck-merchandise-turne-08_11918578

 

Tre Fvoritlbum!

Lars W Kom

– ”Kom 1999. En skiva som ger mig en glad känsla. Jag älskar tempot på skivan och hela den röda tråden som jag tycker att skivan har.”

 

Lars W söndermarken

– ”Söndermarken 2003. Den här skivan gjorde att jag fastnade för Winnerbäck. Jag började lyssna på honom tack vare en av låtarna på den här skivan och har varit fast sedan dess. Winnerbäck har en förmåga att skriva texter som har en hög igenkänningsfaktor och gör att de berör på ett sätt som känns äkta.”

 

Lars W Hosianna

– ”Hosianna 2013. Jag hade höga förväntningar när denna skiva skulle släppas. När jag fick hem den så lyssnade jag direkt igenom alla låtar noga. Och sedan en gång till. Efter det har jag slutat räkna. Skivan har gått varm här hemma och jag väljer denna som en av mina favoritskivor eftersom att jag gillar det lite djupare, mörkare, hårdare, som Winnerbäck tagit fram här.”

 

Min Fvoritlåt!

Lars W vatten

Att välja en låt av Lars Winnerbäck som favorit är en svår uppgift. För mig kan låtvalet bero på vilken sinnesstämning som jag är i. Men en låt som är speciell för mig är:

 ”Hon kommer från främmande vidder”  (Vatten under broarna, 2004).

Även om jag har lyssnat på den låten och texten flera gånger så kan jag hitta nya vinklar att tolka texten på. Den är mystisk, om du vill, eller bara skön att lyssna på utan att lyssna på texten.”

Tack och kram till Sarah som heter Krusell i efternamn och hon har fått presenter under årens lopp av oss nära och kära i form av Winnerbäck på vinyl – så den samlingen är komplett! Vill du liksom Sarah upptäcka mer om Lars så har du hans hemsida här:

http://www.winnerback.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *