Storm som bortblåsta!

Det känns konstigt att höra och läsa väderleksrapporten  med varningar för storm denna vackra måndag – för när jag tittar ut i skrivandets stund så speglar sig de vackra stilla träden i klar sol och fasadflaggan skvallrar inte om nåt direkt tilltrasslat kaos… än!

fasadflagga 004

Men jag får väl lita på experterna och se till att inget finns löst på trappen som kan få vingar och ge sig okontrollerat iväg.

Hör på lokalradion som har en musiktimma och musik kommer och går – kommer då att tänka på några LP som jag än gång haft men saknas nu i mitt sortiment – ja de har blivit som bortblåsta!

Rockgruppen Storm där Jacques Werup & Co gjorde alltför att fånga mitt intresse 1974 med den passande album titeln för dagen Stormvarning och låtar som ”Snart bryter stormen ut” !

stormvarning

När jag så letar lite i bildbanken bland försvunna saker så ser jag att jag även hade plattan där Storm stiligt besökte kungen 1975 på toppen av sin karriär! Storm at the Top.

Storm at the top

Men varför har jag dem inte kvar eftersom jag försökt att spara alla skivor som jag en gång köpt i mitt liv? Kan jag möjligtvis rådfråga Kungen – men i denna fråga är vi nog rätt lika och …

Visby vyer 005

 

Men vädervarningen är utställd – så nu håller jag i stormhatten och Carl Gustav får hålla hårt i kronan!

Själv får jag ju anledning att vid nästa skivbörs besök att försöka återställa vinylläget – men då får förstås kronorna börja rulla igen!

Glada

PS: Kan kanske ske här!? https://www.facebook.com/events/359264807573294/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *