Gotland som i ett dockhem!

Varumärket Gotland tycks vara mycket gångbart i många olika lägen, naturligtvis först och främst som destination till denna helt underbara ö som det är att bo på eller besöka, men också så som här när det gäller diverse produkter med stil och funktion!

Glada Gotland har kollat in några de mindre exemplen på marknaden och vi börjar med en uppsättning praktiska möbler som ser så bekväma ut i härligt hantverk i fantastiskt fina färger som sätter lust och lyster på hela din heminredning.

Gotland dockmöbler

Finns även med husdjur som säkert har gotländska förebilder. För visst är det väl Henrik Radhe, han på på Vespan, som har har lånat ut sin papegoja Max, när han var ung och grön, gojan alltså!

Katten är ”Knäcken”,  den berömda kissen som alltid fanns kring Stora Torget i Visby. Här i och för sig i lite nedbantad skepnad, nu undrar vi bara om konstnär Sanny Laurin lyckas bättre  i sitt pågående kattstatyknådande än denna rart röda Lundby lookalike!?

Sedan är det ju absolut Wilma, Gotlandsrevyhunden, som när hon inte står på scen nu kan vistas i egen koja när husse ”Palten” är på annat ställe och sig själv samt med andra skoja!?

Gotland dockmöbler tillbehör

Gotländska köket är ju känt för ett stort urval av kulinariska rätter med bästa kvalité. Här tycks utbudet verkligen vara  internationellt så alla smaker skall trivas. Som tur är en dessert av högsta klass – för visst är det väl äkta Gute Glass! 

Gotland dockmöbler i köket

Familjen som har lyckan att bo och njuta i denna hemmiljö verkar var på väg till stranden… eller är det kanske turister på besök… men visst ser de ut att njuta fullt ut av att vara perfekta representanter för varumärket Gotland!

Se sån skönt avslappad stressfri stil de har!

Lundby-Gotland-Doll-Family-14994548-5

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *