Vad gör Miller idag !?

Efter en härlig helg i musikens tecken hemma hos min vän … samt ute ”på stan” förstås på trevliga pubar och i lämplig rocklokal så sammanfattar den här låten så gott vår vänskap 

Här hör du Phil Lynnot & Frankie Miller vackert duettdela med sig av kärleksord i låten Still In Love With You .

I Thin Lizzys anda blev det en skön stund där olika gästartister värmde upp oss med låtarna och den ännu levande originalmedlemmen på trummor slog på pukarna och vi förflyttades i nuet mäktigt bakåt i tiden! Tiden stod still men vi rörde på oss !

Vem var är då Frankike Miller kanske du undrar – en artist som fortfarande lever men är liksom borta på hemmet.

Mr. O och jag hann se honom också innan ”det var försent” och numera får Mr. Miller gärna komma tillbaka till oss på vinylen samt CD som står där redo att ställa upp när som helst !

Vem och var är du den rosade Mrs. Miller hans morsa !?  Nja, men älskade musiken på olika tongivande sätt gjorde de – härligt att sprida glädje !

Om du lovar att du nu inte blir helt sänkt så får denna sköna dam från LPn här ovan ta med oss på en sjötur – under vattnet. Förutom hennes skönsång så spelar ju bandet riktigt sött & blött !

När det gäller musik och vänner så gäller det att ta till sig och dela med dig när du kan – en dag är det försent att lyssna och säga

Jag gillar dig som du är !

Så med dessa visdomsord (!) så får Frankie gärna sjunga en av mina favoritsånger med/av honom till er alla!

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rock_(The_Frankie_Miller_Band_album)

One thought on “Vad gör Miller idag !?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *