”Frisk Frelalalala…

…förra helgen var jag mindre frisk, mer sjuk och rätt så eländig faktiskt.

Jag försökte bädda ner mej och vila mej frisk men solen bjöd på sitt vackraste leende och lockade ut mej. Man blir inte friskare av att känna sej sjuk så jag knatade ner till ”klagomuren” och gnällde av mej lite. Sen kändes det bättre!

Tack Muren för att du trots hårda strider och stormiga motsättningar sedan 1200-talet ändå pallade ytterligare en drabbning till nästa tack …

Teckenspråkstolken som gestaltade melodifestivallåtarna får veckans ”tack-för-sköna-känslan-priset”, ni vet den där känslan när man blir varm i heeela kroppen, i hjärtat & själen och man blir sådär glad så hela kroppen skrattar ända från tårna och upp i hårrötterna, visst känner ni igen den … SKÖN-KÄNSLAN  🙂

Har ni missat de underbara svängiga låttolkningarna på teckenspråk med hela kroppen så ber jag er – GOOGLA på teckenspråkstolkare Tommy Krångh (bäst är det när han sätter Magnus Carlssons låt i gungning) Och känn efter!

Nu vill jag tacka för att det är Frelalalala och jag är frisk (ja ja, helt frisk blir jag ju aldrig) och så vill jag önska Er alla en fin helg med lite solförmörkelse och utlovat vinterklimat . (Det är sjukt!)

Kram på Er!

Karin klagormuren

Vid ”klagomuren” ! … Sen kändes det bättre

Karin sjön

Frisk luft gör susen!

Karin livsandarna

Livsandarna återvände

Karin lickershamn

Lickershamn, en annan strandpromenad

Karin havet 2

Havet

Karin lilla hamnen

 Lilla hamnen

Karin fin dag

Fin dag

Karin Gustavsvik

Gustavsviks badbrygga

Karin svan

Mamma Svan ruvar (tror jag)

Karin avslutar med en solnedgång

Avslutar med en… tadamm… solnedgång 😉

Samtliga fina Frelalalalafoton &  dito text: Karin Skifs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *