Hej Baberiba, nu äre fredag igen!

– ”Veckan har swischat iväg … Förra freda’n lyxades det med AW på Wisby SPA, Clarion Hotell. En bodyskrubb senare och slät & len som en baby-stjärt intogs ett par glas bubbel på fantastiskt mysiga H10 och därefter följde en delikat middag i trevligt sällskap på Munken som sedan förde oss vidare till Masters 😉 och en gräddtoppad kaffe m innehåll bra avslut på veckan och bra början på en ny ….. Friskvård kan man ju oxå kalla det!

Men inte tusan höll det konceptet för jag började arbetsveckan med att va sjuk och sängliggande! Dock inte längre än att jag var frisk och på jobbet redan på tisdag … Som var KRAMENS DAG! Fast jag kramas alla dagar!!!

Snabbare är jag kan stava till VIN så var det onsdag och … just VINETS DAG  Jag kramas dock oftare än jag dricker vin 😉  … Jag kramas mycket 😉  … Och tycker om vin! Torsdagen var Tors-dag, men oxå Frej’s dag (Frej hade namnsdag) … Mest av allt tycker jag om Frej , som är min son!

Många bra dagar denna veckan oxå, alltså, det går fort när man har roligt! … Men äre roligt när det går fort ??? … JAA, det kan man väl tycka, tycker jag! Och nu äre fredag och då äre ju MIN DAG  😉  … För då får jag ju blogga här på GLADA GOTLAND  … Och skriva massa bra & tokiga saker … Och just idag blev det ju väldigt mycket skrivet om just ingenting särskilt …. Så tokigt det kan bli!!!

Och inte ett dugg klokare än så är dagens & veckans skriverier …. KRAM & SKÅL & SJUKT TOKROLIG FRELALALALA önskar ”skapligt friska” Skifsan” 😉

Karin spa aw

SPA AW!

 

Karin gillar belysningen

Jag gillar belysningen på stadens torg…

 

Karin balls

Så här kan det kännas att va sjuk … Men ont krut förgås ej så lätt …så jag va snabbt på benen igen!

 

Karin promenad i vackra

Promenad i kyliga men ack så vackra vinter Visby … Blir man frisk av!

 

Karin himmelskt

Himmelskt!

 

Karin krassligheten

Krassligheten bortblåst!!!

 

keep-calm-because-i-m-a-queen_large

 

Karin sin

Zin (möjligen av arabiskans djinn) är en vattenande i mytologin hos folk i norra Nigeria. Det sägs att en enda blick av dessa andar kan få mycket allvarliga konsekvenser. …. Så man ska akta sej för att titta för djupt i glaset! (detta är ett favoritvin) 

 

Karin have fun

HAVE FUN … FRELALALALA  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *