”…inte ett dugg söt, glad, kåt eller tacksam!”

 ♥ ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

– ”Det är väl mysigt! Det är väl jättefint att få gelehjärtan, , Blääää , jag gillar inte segt godis !

Eller strumpor med texten – I LOVE YOU! ... OK , diggar du mina fötter? Nooo , Jag tänder inte på fotslick & tåsug , sorry, not my cup of tea!

Men en chokladask då? En sån där som står i pallvis vid kassan på ICA,med texten KÄRLEK, hmmm  njaaa ….. (jag fick en sån en gång & det var den godaste chokladen jag nånsin fått i hela mitt liv, men det berodde inte på Marabou eller smaken)

Det jag här vill säja är att det spelar egentligen ingen roll VAD man får, utan av VEM man får det… OM DET ÄR KÄRLEK!

Fast jag måste erkänna att det är liksom inte riktigt så klyschigt enkelt heller … Det kan min sambo intyga! …. Han gav mej blå rosor en gång och jag tycker att just blå rosor är vedervärdigt hemskt, det värsta var att han hade det som aning och rättfärdigade detta med att han tyckte iallafall att blå rosor va läckert!

… Bullshit, tänkte jag och var inte ett dugg söt, glad, kåt eller tacksam! Vi skämtar fortfarande om detta! Jag kommer ALDRIG mer att få blå rosor!!!!! Och med detta vill jag säga att – KÖP INTE BARA FÖR ATT KÖPA!!!!!

Dagens tips är – tänk efter, ge hellre bort en gråsten med känsla än att köpa nåt utan!

Eller ge varann vackra ord och sanna känslor …. Eller, njaaaa, hundra krispiga , sådär färskt knarriga tulpaner vore helt ok såklart ! (& inte gula , röda eller tivoli-mixat)

Men mest av allt önskar jag att alla har lite kärlek, det kan vara en hund, en vän , en or m , en partner , en farmor …. Nån som kan ge kärlek och som kan ta och få! Och ännu mer önskar jag att alla får ha ett friskt hjärta! – IDAG OCH ALLA ANDRA DAGAR!”

HJÄRTLIGT ♥ FIN FRELALALALA ÖNSKAR JAG ER ALLA !

Blå blom

Karin hjärta i sten

– ”Naturen är hjärtlig!”

Karin kärlek till havet

– ”Min kärlek till havet har väl ingen missat…”

Karin rosor

– ”Och rosor ska INTE vara blå”  😉

Karin mamma tat

– ”Den vackraste av kärlekshyllningar, sonens tatuering!”

Karin kärleksporten

– ”Kärleksporten, där blir det trångt idag”  😉

Karin puss

– ”Idag, på Alla Hjärtans Dag, vill jag särskilt pussa på & hylla kvinnan i mitten … TINA WESTBERG! Hon är hjärt-sjuksköterska och den hjärtligaste människa jag kan tänka mej! Puss på Tina!” (här pussad av mej & Lena)

Karin hjärtat

– ”Hon är inte bara hjärt-syrra, hon är av dansk härkomst dessutom, och så här klokt lyder ett (just) danskt ordspråk”

Karin ha en underbar dag

– ”Ha en underbar Frelalalala…”

Karin vallmo

”…och nu när snön är på väg att försvinna så ser jag fram emot att snart bada i blomster & grönska! …om jag nu inte redan idag får möjligheten!!!”

 

♥-dag text & foto Krin Skifs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *