Ja må dom leva…

 

…uti hundrade år , sjunger vi!

– ”Just nu så är det väldigt många bemärkelsedagar i kretsen av mina släktingar och vänner . Det fylls åt höger och vänster …. Det är 35 , 40 , 74 och 50 …. mm , farsdagar & namnsdagar mm mm ….. Jag brukar sjunga -Ja må dom leva uti MINST hundra år , eftersom vi faktiskt lever längre nu för tiden OM vi får leva och det är minsann ingen garanti !!! För tyvärr knackar Döden på lite eller mycket för tidigt också , ibland !  – ”Det är jag som är Döden,  -Jag har kommit för att hämta Dej ! …”

– ”FAR ÅT HELLVETTE !!! … ) NÄÄÄ , nu vill jag utbringa ett fyrfaldigt leve för alla födelsedagsbarn (barn ?? JA när man fyller år är man liksom barn oavsett ålder) , 35-års unga Patricia , världens bästa granne & vän , HURRAAAAA !!! 40-taggaren Linda som dagen till ära kröntes till Drottning , vilket hon iof redan var, Glädjespridar-drottning , hon har ett skratt som är härligare än slottet har många rum typ ! … SALUT !!! Pappa är ju både far & 74 år numer – HURRA HURRA !!

….och idag åker jag till Stockholm för att partaja & fira min käre svåger Janne som på lördag kliver högst upp på åldersstegen och fyller ”märkvärdiga” åldern 50 !!! … HURRRRRRRAAAAAAAAA !!! JA MÅ DOM LEVA UTI MINST 100 ÅR !!! ….. och GRATTIS alla Ni andra , för Ni fyller ju oxå år , varje år faktiskt !!! Och se till att fira , och bjud gärna mej , för jag älskar kalas ! – Det fyller vi glaset för och skålar …. Och så får vi ju fira att det är FRELALALALA – en gång i veckan ….” 😉

-”…. OCH JUST IDAG , tjohoooooo !!!! HURRA HURRA HURRA HURRAAAA !

KRAM från Skifsan …17 220 dagar ung 😉 …” 

 

 Ja må Alla leva uti MINST 100 år …och va skapligt pigga & friska !!!

Karin Ja må Leva

 

Hipp Hurra Patricia , 35 år , tänk att jag har så unga vänner 😉

Karin Patricia

 

Det var en kunglig tillställning då Drottning Linda Bratt fyllde 40, det tackar jag för!      …Djup hovnigning!

Karin djup bugning

 18 är inte min ålder! …Men för att hålla mej frisk & pigg (skapligt) så luftade jag mej på golfbanan i söndags

Karin 18

En av världens vackraste golfbanor! …Well, jag har inte besökt så många, MEN jag vet det ändå! KRONHOLMEN Visby Golfklubb !

 Karin vackraste golfbana

Här är Besserwisser’n

Karin besserwisser

 

Lek och umgås med lekfulla vänner så lever Du längre!

Karin lek

 

Och ANVÄND REFLEX!!! Världens billigaste livförsäkring!!!

Karin reflex

 

Skål och trevlig helg! Dubbelt så trevligt!!

Karin dubbelskål

 

Tack för mej – kram & HEJ!

Karin inside

LEV VÄL 

Karin love fridays

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *