Fortfarande högtryck på Affärsgatan!?

Hutlösa och huvudlösa priser kring Affärsgatan med stort A – inte alls!! Hela 30-50% på jackor av äkta skinn meddelas med huvudet på skaft genom lur utan lur!

Victoria 001

De annars så stela skyltdockorna har fått mänsklig värme och rör på sig – och de är till och med färggrannare och känns riktigt äkta! Frågan är bara om plaggen de bär också är till salu – det har jag ingen stenkoll på!

Victoria 002

Fortfarande kladdigt kring korvkiosken vid Söderport, men inte av senap- och ketchupstänk för de har inte haft öppet för säsongen (än) och kunnat göra fräscht – men gräset kan jag beta av så bääääätre entré till Världsarvstaden får du leta efter!

Adelsgatan 010

Foto: 18 augusti 2014

– ”Kra Kra – fy fåglarn´ var här ser ut… man kan ju få pippi för mindre”

Adelsgatan 008

– ”Kurr kurr, sluta bråka, jag blir så less på allt krax, ja huva,  sluta att näbbas, jo just du va! Vill inte störas här i min etta där jag kan ligga obekymrat  ostört hela dagen och bara mysigt ruva”.

Victoria 005

Andra har väldigt vackra saker att ut basunera200 år – det är bara att hjärtligt  gratulera! Verkligen en historia att berätta i en ABC bok… förlåt DBW bok skall det sällskapligt vara!

Adelsgatan 013

Ska man gå på en sådan fest så är det väl lämpligt att klä upp sig lite… eller klä ner sig!?

Adelsgatan 014

Men smaken och modet varierar ju så det gäller väl att hänga med och vara gotländskt glassig – inget lammlur här inte!

Adelsgatan 017

Men hur är det på kära A-gatan med Thermo- Baro – och Hygrometern!? Ja, allt pekar fortfarande på högtryck, så ingen kan väl klaga utan de flesta sig i butikerna behaga.

Adelsgatan 022

Trots detta så pekar trottoarpratare och stora textade fönsterlappar på att här är det dags för flytt och snart finns inga par kvar där det funnits skor och stövlar sedan fornstora dar.

Adelsgatan 025

Andra ger oss chans till skönt starka val i form av hårfagra figurer – tycker nog flickan till höger väger tyngst och passar även tunnhåriga filurer!

Adelsgatan 026

En affisch lockar med spökvandring och du behöver ju knappast undra var…

Adelsgatan 030

…här finns skräckexempel sedan länge fasadtatuerat kvar!

Adelsgatan 021

Men gläd dig åt GÅ-gatan, även om det ibland kan vara transport och svårt att komma fram…

Adelsgatan 033

...då kan du alltid trösta dig med en kul knapp och ett sött litet lamm!

Adelsgatan 028

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *