Som Zombie!

I mina flitiga försök att finna nytt jobb på arbetsmarknaden gäller det att vara vaken för allt, att inte begränsa mig, att visa vad jag går för och kanske kan utföra saker fast jag inte visste att jag låg inne med sådan kompetens. Lusläser bland annat Platsbanken på AF och vad hittar jag väl där!?

Zombiestatist

Batalj Paintball AB

Arbetsuppgifter: Du skall jobba som statist, främst zombiestatist. Som statist får du vara med om unika och roliga upplevelser. 

Batalj Big Games & storspel:  Kilsbergsbataljen som är Nordens största paintball scenariospel. De senaste big gamen har vi lagt vid Stråssa Gruva, där vi äger flera stora komplex och mycket mark. Vi arrangerar Kilsbergsbataljen några gånger per år. Till paintballen kommer Lajv-, airsoft- och andra event som partners arrangerar.

Vi tror att vi i framtiden även kommer att vara mest kända för alla olika Zombieevent vi arrangerar. 

Utbildning/Erfarenhet:
Som statist för Zombie Escape vill vi att du 
– kan ta lite smällar från latexvapen (man får inte slå mot huvud) 
– kan agera rätt och spela rollen väl 
– följa regler främst säkerhetsreglerna 
– du som söker får gärna vara lite äldre. 

Och som du säkert förstår, så funkar det inte att vara rädd för mörkret

Jo jobbet som ZOMBIE visserligen i en annan zon, inte på vår ö men väl i Ö-rebro. Har varit där vid tillfälle och det är inte alls ett gnällbälte, i alla fall inte de härliga människorna som jag träffade då, glada och goa var de. Så varför gnäller jag. Bara att författa en fin ansökan. Pang på bara! Eller kanske skall den var ful den här gången – för en riktigt ruskig figur efterfrågas.

Jag ser inte ner på någon yrkesgrupp eller sysselsättning, finns duktigt folk överallt, men va trist, ”bara”  statist. Får jag inte leva ut fullt på äkta sätt så får det fasen va – du får ni hitta någon annan som är bra på att vara grymt bra.

Dessutom måste jag vara helt ärlig, jag kan få det rätt så besvärligt… i mörker… för där blir jag själv stundtals lite rädd och tänk om jag i en spegel mig själv sminkad så här ser  – h j ä l p!

zombie

Foto: http://www.bataljevent.se/

Några som var riktigt duktiga på att vara Zombies på riktigt var gruppen här, men de såg rätt osminkat fromma ut och sjöng om nån som heller inte var där! Gott gungande skräckfri hit 1964.

https://www.youtube.com/watch?v=f5IRI4oHKNU

Men DU som nu läser detta och har något jobbtips för mig i en annan lämplig roll –  ja någon varningsskylt för zombies behövs knappast sättas upp men jag kan snabbt hoppa fram från annat håll…

Grodskylt, glad groda

… för visst är jag som grodan som du säkert från sagan läst! Ge mig bara chansen så skall du få se på en förvandling som du minns sen – för visst ÄR jag den efterlängtade tillfälligt okyssta jobbsugna ”prinsen”!

https://www.gladagotland.se/uncategorized/clarence-soker-jobb/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *