Ingen plats för strunt – bara utmärkta saker som går runt!

 

Det behövdes inte många steg i Almedalen idag förrän Dagens Samhälle sög tag i mig för seriöst snack och snabbt kunde konstatera på sin löpsedel:

Almedalen måndag 2014 030

Och den tidningen skriver sannerligen inget strunt – men gärna speglar det som vi alla gillar så seriöst och skarpt… om det i samhället som rullar runt!

RFSU har dessutom kartlagt, med hjälp av sexsugna oblyga ö-bor, var det Knu… Runt. Jag är lite blyg men erkänner nån liten röd markering i stadsmiljö. Men den där blå på östra sidan som finns långt ute i sjön minns jag icke alls – men tusan så våt jag var vid en fisketur en gång, kan det ha varit en sjöjungfru på mitt spö!?

Almedalen måndag 2014 008

Vad mer kan runt kan du önska dig en sådan här roligt rund dag!? Mer LP kanske! Minst två backar sådana fina rariteter packar skivglada DJ Susanne N. ut på Stora Torget för att forslas in i Sankta Karins ruin där det minsann skall bli vinylmingel senare i afton.  Alla partier som vurmar för vinyl är värda en vackert röd vinylros.

Almedalen måndag 2014 014

Sedan träffar jag en ung representant för nåt blått  bland löven som tycker om att det är och ska bli full snurr hela veckan på tillspetsat tombolahjul. Att lova runt och hålla tunt –  säkert (?) svar där pilen hamnar, vad säger Lövén själv!?

Almedalen måndag 2014 020

Solen lyser härligt hett, puh, det blir svettigt värre att springa runt och leta runt! Men att gå runt i mobilkostym ger heta linjen ett hett ansikte!

Almedalen måndag 2014 012

Så blir jag bjuden på fika av grannen i backen med tillbehör som kanske inte är så sunt… men åh så gott när det är RUNT!

Almedalen måndag 2014 024

Utanför muren står dagens talare Hägglund och häckar väntande vid ett träd – kanske kollar han om det är Pärleporten som leder in till den heliga A-dalen som skall ge rara röster så partiet kan fortsätta att gå runt... men då gäller det nog att Görans humorhumör icke är strunt! 😉

Almedalen måndag 2014 003

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *