När och där det händer med händer!

Regnfall stör inte oss som är FÖR mångfald, inget annat heller egentligen vare sig med väder eller munläder eller annat konstigt läder kan få ”oss” på fall.

Konsulterade för säkerhets skull min Gumse innan jag knallar ut genom öppenhjärtlig Österport. Han gillar att stångas och busa lite, men lammungarna och tackorna säger bara tack och att bäääätre bock finns inte – för de vet att han alltid gör det med kärlek och dessutom tar fina väldoftande rosor med sig – ett fint färskt knoppande knippe!

Mångfald Östergravar 009

Dessa visdomsord samt rosdoft finns också på min/vår mötesplats i Östergravar!  Glömmer snabbt regnrusk, njuter av fortsatt rosbusk, lite tal, luften är sval men orden och sången känns så varm.

Står i en poncho som trasslar in sig, får hjälp att hitta min arm, en mänsklig charm. Så sjunger den så skööööna sångare ”….Somewhere Over The Rainbow …” 

Mångfald Östergravar 015

…och plötsligt ”… somewhere over the mycket GRÅA skyn” dimper några friska fallskärmsjägare ner, de tar orden på allvar, de vill delta, de glider galant ner på olika sidor av muren och tar mark på före detta brandskattad – nu så globalt uppskattad del i  Världsarvsstaden.

Mångfald Östergravar 018

För lyckad landning krävs förstås mycket mogen övning… så det är väl lika bra att köra igång… på en gång, det PAXar vi för 😉

Mångfald Östergravar 029

Akrobatiska övningsögonblick helt utan händer men visst händer det även med händer… gärna kladd som kommer ge avtryck och intryck så länge det finns ”fem smutsiga små fingrar” som vill vara med i leken!

Mångfald Östergravar 020

Tittar till på banderollen som visat vägen hit denna kväll – budskapen tycks dubbla den officiella stora är ”snäll” och säger JA men den till lilla i jämte är ”stygg” och säger ”NEJ” – vilken grej!

Men det som en gång fallit går alltid att vårda, bygga upp på nytt och aldrig kommer vi glömma att kärlek mellan människor går aldrig rasera eller att försöka gömma! Mångfald Östergravar 028

Glad att Glada Gotland fick droppa in och ikapp och se glöden för oss olika lika flöda fram så enkelt, lätt och okomplicerat. Var ju sååå mycket annat som pockade och lockade live och i etern denna kväll.

Extra Varm Kram till de som gav Mångfalden ett fokuserat ansikte, fast mest till oss alla själva som är FÖR det fria livet…  HELA TIDEN

Mångfald Östergravar 027

 https://www.facebook.com/events/1483347395233548/?fref=ts

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *