Lusten leker i lite olika former!

På väg hem från Visbyhandel och en generös helg öppen för shopping, kultur och annat kul i vår lilla stad. Jag stannar till i backen hem och undrar om skuggan snart skall komma i kapp …  men det är ”bara” tummen som sticker upp och solen fortsätter glänsa gott!

Höst med fönster och mönster 031

Skuggfotot tog jag förra året – än så länge så finns sååååå fina löv kvar på träden. Löv är lust!

höst 002

Hemma i köket börjar jag förbereda lördagskvällens rätt – det skall bli grillad kalventrecote. Har köpt den i bit och delar den lätt men visst formar sig bit nummer två från vänster sett sig lite extra läckert… ja som självaste Gotland! Detta måste vara köttets lust nummer ett!

Sune 006

Utanför livsmedelsaffären på parkering hade jag träffat på en inbiten rökare vid namn Alf J. som njöööt riktigt röööökligt av sin cigg. Jo, han hade fått så många kommentarer på grund av sitt bolmande så att han har sakligt konstaterat och bokstaverat på sin bil att alla är vi dödliga på lite olika sätt.

Men ”lasten” till att ta sig ett bloss var påtagligt aptitlig hos denna man så varför skall jag vara tråkig trist moralist –  jag låter honom förstås njuta av sin röklust!

Sune 004

Själv slog jag ett slag för Italienska rödviner här på sidan nyligen, viner som gör mig passionerad och smått eldig. Men nu tog vinvalet en helt annat geografisk vändning.  Ja en gyllene spiral lockade och pockade på uppmärksamhet på den söta vita vinavdelningen.

Detta Deutscher Prädikatswein från 2011 tillsammans med en grönmögelost ställer verkligen till en lustfylld Golden Spiraldans i din gom som du sent skall glömma. Sött är förföriskt gott!

Golden spiral

http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?varuNr=4628

Sist men inte minst så njuts det numera till fullo här i hemmet av finaste ljusskenet från den nya härliga lampan – ja allt ljus är på den rara rabbisen som tar sig ett  befriande skutt ut på nya lustfyllda äventyr!

Sune 007

Länge leve lusten 

PS: Lampan hittades bland mycket annat lustbetonat i denna nära kära gotländska butik

logo kustnära

http://kustnarainterior.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *