Sjukt mycket Almedalen… det är friskt!

Även Glada Gotland kommer naturligtvis vara med med ett friskt fläktande flås i Almedalen – det är ju här folk träffas och ibland får glo på sig själva eller försöka på bästa sätt spegla sig i glansen – bjuda upp till dansen  – ta chansen att visa här är jag, vi, tillsammans för rätten att fritt uttrycka oss!

Almedalen torsdag 4 juli 2013 020

Här kan du ta (afton)bladet från munnen, älska att ordet är uppfunnet, träffa ökända, okända och coola kändISar samt i sanningens namn även en del fisar. Prutt och skit också. Men mest sådana som vill väl och välsmakande fånga fina foton för framtiden om fina nutiden som vi alla på Facebook och i riktiga livet verkligen kan göra tummen upp för, gilla att Gilla!

Almedalen tisdag den 2 juli 2013 007

En del är ständigt på väg med hurtig handlingskraft – de tar till och med sängen med dit de går!

Almedalsveckan fredag 5 juli 2013 078

Andra sitter lugnt med knäppta händer och sätter fint ner foten å bara njuter. Krama ett träd eller varandra – allt funkar i och på den gröna sköna platsen som börjar på A …va bra! 

Almedalen torsdag 4 juli 2013 015

Många längtar hit, en del längtar dit, en del längtar hen… (!) men mest av alla vill de få kläm på alla ord och uttryck som vi bör, måste och skall förstå å hej och hå… skönt om du blivit rörigt ordsnurrig och allt känns som ett mörker – att du på en lyktstolpe stadigt kan hålla och solklar upplysning kan få!

Hen-kan-du-vara-själv

Men kom ihåg vad du än ser och hör så är det DU SJÄLV som bestämmer – vad du tycker om, vad du vill lyssna på och kanske framförallt vad du själv kan göra. Din egen goda tanke i mix i samklang med fler goda idéer.

Almedalen torsdag 4 juli 2013 041

Att skylla ifrån sig på andra – att andra klandra – att med knuten näve i byxfickan vandra – det håller inte! Se varandra, gärna i ögonen och säg, vi är här tillsammans, med respekt, med kärlek, med humor… nyfiket eller nyfikad?? Den frågan avgör DU själv – annars ta koppen i örat!!

Almedalen torsdag 4 juli 2013 038

PS: Almedalsveckan start i morgon söndag…  http://www.almedalsveckan.info/

Idag lördag den 28 juni befinner jag mig i en annan garanterat mixad zon… FÖR någonting riktigt viktigt varmt , oavsett väder eller vem som är där!

Mångfald och medmänsklighet

 https://www.facebook.com/events/1483347395233548/?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *