Tål inte yngre näsor vanlig naturdoft?

Det händer att snubblar jag över produkter som jag inte visste att jag behövde – eller för huvud taget visste att de fanns. Visserligen är väl toapapper inget nytt och behövs rätt ofta ibland – men de här rullarna var i alla fall nya för mig. De är nog dessutom inriktade för yngre rumpor eftersom det är ”Hello Kitty” som här har sminkat sig i samma stuk som den mogna pop/rock gruppen Kiss.

hellokitty-the-kiss_af_toiletpaper_ci_4x200_3v

Och inte nog med det, det är äppeldoft på arken!! Jo du läste rätt. Helt plötsligt så måste ju den gamla ramsan ”Ett äpple om dagen…” ÄNDras att kanske låta så här:

”Ett äppleark i stjärten och du blir på alerten”

De yngre näsorna kanske inte tål vanlig naturdoft utan här skall det parfymeras så att pottan kan ostört bli full av familjens gull. Oj va stora äpplen det skulle gå åt om en annan varit i farten.

När jag tittar på toapappersfakta enligt Wikipedia, ingen skitdålig källa, så konstaterar de, citat :

”Människans användning av papper till naturbehov går långt tillbaka i tiden, men länge ansågs det vara en lyx att bruka det till sådana ändamål. Därför var det till en början enbart rika kungligheter och adliga som använde det, medan övriga befolkningen i stället fick klara sig med vad som fanns tillgängligt.”

toapapper för skitrika

 Så det är tack vare Gustav Vasa vi slipper använda en trasa!?  De som nu är rika som troll kanske kör med ”äkta” pengar!? Skulle du och de som förvarat pengarna i madrassen nu glömma att växla in alla gamla 50- & 1000-sedlar, som blir ogiltiga den 31 december, så får Selma och Gustav Vasa, modell utan folieband, bli räddarna i nöden, inte så skitskoj kanske!?

sedlaromynt_kampanj_kollapengarna_ogiltig50_130909sedlaromynt_kampanj_kollapengarna_ogiltig1000_130909

 

Så här års så har vi ju annars vackra läckra löv som trillat från sina träd och ligger och väntar villigt på backen. Kan väl passa litet som stort behov, men har jag en gång blivit pappersbortskämd så är det väl knappast nåt att ta till.  Nu har ju nöden ingen lag ibland så då är det väl ett passande prasslande tips välkomnande, med äkta naturdoft… ja ta ett löv från ett äppelträd!

Glada Gotland äpplen 023

 

PS:  Vill du rulla ut mer ark så är det inte upptaget här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Toalettpapper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *