Uppåtstämning … Downtown den 9 mars!

Hela 89 lag med 4 personer i varje musikälskande fantasifullt kallade team är nu anmälda till öns största Mellangiss 2019 i Pop & Rock kunskap.

De som skall hålla alla kategorier och frågor fint flytande är detta härliga gäng – utan flytvästar men med skönt sjövett!

Foto: http://popgiss.se/

I båten syns :  David, Cama, Christine, Lina & Örjan

Precis som i bassängen på den plaskblöta bilden  så lär det bli lika trångt och härligt ” som vanligt ” med allt, utom torrdockan, Donners Event på Mellangatan i Visby.


Glada Gotland har spanat in några av lagen och deras förmodade toppande kunskapsområden & form – vi börjar med:

Even More Cowbell

I detta gäng har ju en gång ingått arrangören Cama – kanske kommer de få knacka högt på koskällan och sjunga vackert:


Rootmoset

Här brukar vi på bästa bloggsätt kunna följa vilken form R-anrättningen är i – http://rootmoset.blogspot.com/

Här är i alla fall en av deras favoritlåt 2018 – det är med ”Need” verkar behövas i detta annars sedan gammalt så sammanputtrande gäng också!


Personliga Perssons

Undrar om de har Cornelis som specialitet fast då med ”moderna” tolkningar åt alla personliga håll – då håller det säkert långt! Åhh det var ju bra det!


The Gotländskt Utseende

I den något föryngrade laguppställningen kan vi konstatera att urguten – ja rena Tjelvar själv – pappa Kjell Nordberg saknas, hoppas han lärt sorkarna & töisarna idet nu aktuella laget hur äkta tuff, fast fint utseendemässigt, raukrock låter!?


Ulla i cigarraffären

Laget som lever i synd och har puffat på förskotts-tända segercigarrer som bara den – samt ständigt lyft på locken till semlorna – i ful förtid. Hur skall det gå med så mycket onyttigheter undrar Moralpartiet. Det har mer testas kunskap i temlor – så nu blir det nog svårt att stava till det de tror de hör också.

https://www.facebook.com/svtnyheter/videos/1195723793790492/


Gnu Sork Dolls

Jaha ja – här ingår plötsligt tre mycket mogna herrar som nog besitter något av öns mesta kunskap när det gäller Rullande Records – med sig har de en blyg okysst pojkflicka som skall läras upp att bli rock-expert. Roma byggdes inte på en dag.


Riddarna Av Dålig Smak

Ha ha – en del törs i alla fall tala om, utan skryt, att de ställer upp med dålig smak i mun. Vi får hoppas deras specialkategori blir serverat och smakfullt kommer att ljuvligt ljuda i öronen!

Med denna sköna Mrs Millersång önskar Glada Gotland alla lag som nu modigt ställt upp för att sitta ner i källaren lördag den 9 mars en härlig musikalisk träff… Downtown!

Just listen to the music of the traffic in the city
Linger on the sidewalk where the neon signs are pretty
How can you lose?
The lights are much brighter there
You can forget all your troubles, forget all your cares
 
So go downtown
Things will be great when you’re downtown
No finer place for sure, downtown
Everything’s waiting for you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *