Knivsta kulturella vätskekontroller

Här på Gotland så finns det många goda ölsorter, dels från Spendrupsägda Gotlands Bryggeri som gärna släpper loss sina Bulldogs, vov eller wow. Samt den lilla uppstickaren Barlingbo Bryggeri som tycks ha hur mycket fantasi och kreativitet som helst när det gäller dopnamn med gotländsk anknytning.

Då är det trevligt att redan på stationen i Knivsta få upp stora ögon på ett prisbelönt mikrobryggeri som verkligen har ett hantverk som ger tungan ett så glatt hopp i gommen, verkligen säkert på spåret i  ”The Hoppy One”

the_hope_oneInköpt på lokala ICA och smakar mera. Finns även som mer starka saker i beställningssortimentet hos Systembolaget. Verkligen värt att prova – ingen urspårad smak och många varianter att välja på. Kolla in hemsidan som stärkta av lovord och framgång kaxigt men snällt säger:

OM DU INTE
VERKLIGEN GILLAR ÖL,
KÖP NÅGOT ANNAT!

Bilder-alla-produkter-2

http://trainstationbrewery.com/

För dig som nu heller vill ha en kopp kaffi så finns detta också att tillgå här!

IMG_4992

Jo skylten kanske ser lite luggsliten ut men brödet, tårtorna, de andra bakverken, inredningen samt expediten och svarta kaffet vi fick se och njuta av var rena drömmen!

IMG_4989

Äkta Knivstakärlek… …här vill jag dröja mig kvar länge, länge…

IMG_4991

…men det var inte sant och det var inte sant, för däremellan kommer Påsken!

Så dags att bege sig på hemfärd över rälsen, trots Mysiga Majas försök att få oss och stanna och leka korgkurragömma med mera med sina enkla fast oj så spinnande spännande kattleksaker…

IMG_4886

…tyckte hon såg lite ledsen ut när vi vinkade Mjaujö 🙁

I sista vagnen på pendeltåget där jag satte mig ner, efter först gjort rätt för mig inför både UL & SL med fullt lagligt betald gränsbiljett:

Där upptäcker jag att någon vänt på nån ful fullt synlig reklamskylt och skrivit följande visdomsord som på något sätt får summera hela denna trevliga tripp till nybyggarna i Uppland – stort tack ♥  och jag hoppas vi syns snart igen! 🙂

IMG_5003

 Målet för permakultur är ett hållbart samhälle, som skapar meningsfullt arbete, bättre miljö, hälsa, solidaritet och säkerhet.

Detta var avslutade delen från Knivsta resan för denna gång – missade du första så finns den här:

https://www.gladagotland.se/nojon/aktivt-och-passivt-i-knivsta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *