Stort bett ger mindre pitt!?

Kommer du ihåg kära Glada Gotland läsare att jag lite lyckligt i slutet av aprilskrev om min nya vän Bettskenan…

IMG_0461

…som skall reducera mina riktigt ljudliga snarkningar!?  Extra options med näsvingar som skall få ZZZZZZZZ att bokstavligt talat flyga bort!

IMG_0444

Repris på den texten här om du är vaken 😉

https://www.gladagotland.se/nojon/mot-min-nya-munvan/

Efter många nattliga försök till största möjliga tyzzzzzztnad så får jag  till min förfäran syn på detta i seriös press :

Hävdar att bettskenan krympte penis

SJUKVÅRD. När patienten använde en bettskena under cirka tio månader upplevde mannen att hans förmåga till att ha sex försvann och att hans penis krympte. Nu anmäler mannen en tandklinik i Kronobergs län till Läkemedelsverket, rapporterar SVT Småland och Jönköpings-Posten.

Någon vecka efter att han slutat använda bettskenan, som kliniken ska ha ordinerat honom att använda, ska problemen ha varit borta och mannen är därför övertygad om att det var klistret i bettskenan som var orsaken, skriver P4 Kronoberg.

HJÄLP!

Jaha om detta stämmer får jag ha bättre span under täcket nu när jag vaknar efter att haft min egen limmade bettskena klistrad i mun.

  • Är pitten kvar?
  • Samma storlek som vanligt?
  • Är den fortfarande pigg på äktenskapligaäventyr …
  • …eller ligger där slö slappt hopkrympt bekymrad?

Det ska fasen utsätta sig för sådana här bett för att snarkningarna ska bli bättre – alltså upphöra som ju är anledning att jag frivilligt (!) plockar in den varje kväll när det är dags att säga  -”Godnatt älskling.”

Men jag får väl vara glad att det inte är löständer som jag måste munbrottas med dagtid – finns säkert något krympande i dom också så den före detta hingsten får nöja sig som en yster (läs dyster) valack!

Tror jag för säkerhets skull skaffar ett par sådana här hoppande…

hoppande-lostander-1

– för ibland kan det vara svårt att le och vara glad naturligt, livet är ju farligt hopplöst mellan varven! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *