Även aktiva tar semester!

Vid besök i vackra Växjö i helgen så hamnade jag mellan två Förstamajtåg samt ett löparelopp. Visst är det väl aktiviteter av lite olika slag men nu när tåget har gått och argumenten under fanorna förts fram samt alla deltagare i motionsloppet hunnit in i mål så kanske suget efter än mer aktivt liv finns kvar – då är denna klubb helt rätt väg att gå, eller hur!

Hjortsberga 014

Men även de mest hurtiga och aktiva kan faktiskt konsten att ta det lugnt men i morgon så är de igång igen, välkommen som medlem då!

Hjortsberga 013

Själv har jag inte orkat vara så aktiv som jag brukar här i denna blogg – förbaskad förkylning då det ju är så synd som satan om oss män. Kanske har jag rullat upp skjortärmarna för snabbt i det lite kalla försommarvädret -inspirerad av denna molngubbe med solglasögon ute på pigg promenad vid Ringmuren…du ser väl honom med lite fantasi aktivt fort fara fram där uppe på Visbyhimmeln!?

Hjortsberga 003

Nu tar jag nya tag här samt på annat smått och gott som förhoppningsvis kan roa både dig och mig – livet är verkligen stenkul!

Hjortsberga 015

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *