Nöjd passagerare på G!

Har varit på vift till Småland och skummet yrde ordentligt kring båtens nos. Men den servicevänliga personalen ombord i receptionen blev jag ljuvligt luvligt glad av – klär du dig i Tomteluva är du beredd att ge god stämning åt dina passagerare.

  • Tack Nisse där!

Dessutom meddelar befälhavaren i styrhytten att de högsta vågorna undvikits genom en snirklig manöver för att mota och möta vågorna vackert i annat väderstreck – visserligen med en försening om några minuter – men genast så blev Östersjöfärden än behagligare och trevligare med denna styrservice med omtanke.

  • Tack Kapten Bölja där!

Så på vår hemfärd så bokade vi om till för oss något tidigare oplanerad tur och tack vare lyhörd bokningspersonal så ordnade det sig på bästa sätt när de hörde hemlängtanstonerna vibrera i min röst.

  • Tack Destinationsbokningen där!

IMG_3413

Här ligger en båt på G säkert i hemma hamn – strax nedanför Visborgs Slott och jag kände mig behandlad som en kung ombord trots att jag är en vanlig lakej! Vill gärna dela av mig med komplimanger till Östersjöns hjältar som sliter många gånger utan att få ett tack – känns extra trevligt att passa på och göra det nu inför kommande helger.

Tack hela personalen på Destination Gotland och en riktigt God Jul på er allihopa! 

http://www.destinationgotland.se/

 

One thought on “Nöjd passagerare på G!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *