Paul drar passionerat vidare – i livet ♥

I dag har Paul namnsdag och låt oss fint fira honom med en ny meny i vinjetten här på Glada Gotland = PASSI♥N

Ohh visst kan vi verkligen instämma att han har fortsatt P♥ för sin Paula… då 1963 när han först ställde frågan om giftermål, kanske får Paul vänta ytterligare lite när Paula har sin namnsdag en varm bröllopshärlig dag den 22 juni!

Skam den som ger sig… gäller att fråga på och trots de varit ogifta sååå länge så visst ser jag passion nu i det fortsatta stapplande stegen att säga JA, Hey går i alla fall utmärkt! Undrar om hon slutat skolan nu, eller är det vuxengymnasium som gäller!?

https://www.youtube.com/watch?v=z9q1FFifml0

I livet utanför musiklivet så hade denna popduo, bildad 1961, andra namn: Ray Hildebrand & Jill Jackson… Paul & Paula låter ju gulligare!

En annan Pop Paul, han i The Beatles gick det ju åtskilliga sanna historier om att han skulle var död, ja bevisen fanns i symboliken att gå barfota på övergångsstället vid Abbey Road med mera otroliga verklighetsfixerade skrönor!

Med den här plattan (1993) berättade han ordentligt att han var vid liv – åtminstone live! Med skorna på!

Sist men inte minst i detta Paulpassionerade flöde så är det ju den fantastiska låtskrivaren med efternamnet Anka. Jo han gick också sin egen väg och skrev bland annat den här utmärkta låten!

Kanske är Frank Sinatras tolkning är det allra mest spelade versionen – men så här på namnsdagen så låter vi ju såklart Paul vara med!

Det finns såååå många fler Paul/Pål därute – hoppas nån tänker på er idag! Så Grattis på er alla Pållar! Fortsätt att gå er egen väg – än mer passionerat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *